5. Vertrouwen door geestkracht

In december 2020 is mijn vijfde boek uitgekomen “VERTROUWEN DOOR GEESTKRACHT. Levensverhaal over vliegtuigen en dromen.

Mijn vier eerdere boeken zijn avontuurlijke spirituele romans. Dit boek is een autobiografie.

Bestellen

Het complete boek met alle verhalen, anekdoten en inzichten is vanaf 21-12-2020 te bestellen bij uitgeverij Elikser: https://www.elikser.nl/vertrouwen-door-geestkracht.htm

Het boek bevat zes delen: Wie ben ik (waarom was ik zo idealistisch), Opleidingen (RLS en TU Delft) en Loopbaan (35 jaar Fokker), Levenslessen, Geestkracht in de zichtbare wereld (Rusland, Amerika, Europa, China, Nederland), Geestkracht in de onzichtbare wereld (dromen), De overwinning. Het boek bevat tweeëndertig hoofdstukken en meer dan honderd avonturen en anekdotes.

Achterflaptekst

“De huidige crisis? Om de troep op te ruimen die de antieke goden van de aarde gemaakt hebben.”

Weet jij wat je moet doen als de rampen nog groter worden dan corona?

We hebben deze crisis gehad, maar dat is vast niet de laatste, want de problemen door de opwarming, de vervuiling en de ontbossing moeten nog in volle hevigheid uitbarsten. Wat doe je dan? Kom je in actie, of raak je verlamd en kun je jezelf en je familie dan niet redden?

In deze autobiografie vertelt Berend Warrink waar hij geleerd heeft over het gebruik van geestkracht om zijn omgeving te beïnvloeden. Jarenlang oefende hij ermee tijdens zijn carrière bij de Fokkervliegtuigfabriek. Lees over zijn spirituele ervaringen en bijzondere dromen. Ontdek de antwoorden die hij vond op de grote levensvragen, zoals de vraag: waarom corona? Leer hoe je de ‘draken’ die aansturen op de rampen kunt herkennen en temmen. Ontdek hoe je anders tegen de toekomst aan kunt kijken, zodat je niet verlamd raakt en je wel de juiste acties kunt nemen als de grote transformaties komen.

Berend Warrink is opgeleid tot verkeersvlieger en luchtvaartingenieur. Hij werkte 35 jaar bij Fokker. Voor het faillissement was hij tweede hoofdconstructeur Fokker 100. Als ‘ijsmeester’ bestreed hij de ‘ijsdraak’, de oorzaak van ongevallen door ijs. Later werd hij kwaliteitsmanager en luchtwaardigheidsdirecteur NH90. Hij oefende steeds in het gebruik van geestkracht om de organisatie positief te maken. Dat paste hij ook wereldwijd toe, in Nederland, Europa, Amerika, China en Rusland.

Berend Warrink is getrouwd, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Na zijn pensionering schreef hij vier avontuurlijke spirituele romans.