Mariakapel lezing op 14-6-2024

Mijn zevende boek “De matrix van Atlantis” is klaar en ligt bij de drukker. Op vrijdag 14 juni geef ik er een lezing over in de Mariakapel in Rosmalen, vlak bij Den Bosch. Aan de hand van foto’s van het Koninklijk Paleis op de Dam laat ik het volgende zien:

  • Amsterdam lijkt zo enorm veel op Poseidonis, de hoofdstad van Atlantis, dat het geen toeval kan zijn.
  • Na een reusachtige machtsstrijd onder leiding van Atlas is Atlantis met een zondvloed vernietigd. Atlas kreeg als straf om voor altijd de mensheid en de hemel gescheiden te houden.
  • Atlas op de achtergevel van het Paleis toont dat ook. Kijk maar: de vier rassen van de mensheid zijn opgesloten in een piramide en Atlas draagt de hemel op zijn schouders.
  • Om herhaling te voorkomen werden de overgebleven mensen in een matrix van angsten, beklemmende overtuigingen en foute voedingsvoorschriften geplaatst. Dat zit zo slim in elkaar dat na 12600 jaar de matrix nog steeds van kracht is.
  • Het Koninklijk Paleis in Amsterdam laat ons gelukkig ook zien wat de sleutel is om te kunnen ontsnappen. En wat er daarna mogelijk is aan technologie en verruimd bewustzijn.

Na de lezing laat ik de aanwezigen het ontsnappingsproces ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *