Over de auteur

Contact

Voor vragen over de boeken en voor boekingen voor lezingen, email: bj.warrink@quicknet.nl

Auteur

Berend Warrink is een gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen.

Waarom ik?

Als gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur heb ik van dichtbij meegemaakt van de materialistische en militaire internationale lucht- en ruimtevaartindustrie, die tot het oude tijdperk van Vissen behoort. Het ontwerp van vliegtuigen was slechts één aspect van mijn leven.

Als lid van het bestuur van de Universum Contact Genootschap en vier jaar als voorzitter daarvan, ervoer ik de communicatie met buitenaardse levensvormen. Dit gaf me een blik op het komende spirituele tijdperk van Aquarius. Een paar van de spirituele en kosmische levensvormen spelen een rol in mijn romans.

Bij Romain, een antroposofische therapeut in België, heb ik geleerd over de verschillende soorten tegenwerkende krachten die Rudolf Steiner beschreven heeft. We hebben er ook geleerd hoe die krachten te herkennen en wat we ertegen kunnen doen.

De confrontatie met de verschillende krachten, bij Fokker en ook in de wereld, is in het vijfde boek uitgebreid beschreven.

Waarom schrijf ik over de huidige crisis?

In mijn familie komen vrij veel Jehova’s Getuigen voor. Het verhaal van de Apocalyps is altijd een splijtzwam in mijn familie geweest. Daarom was ik buitengewoon gedreven en voelde me geïnspireerd tot het vinden van een alternatieve uitleg, een die past bij het Watermantijdperk. Die vond ik in de boeken van Zecharia Sitchin over de Anunnaki goden. Een nucleaire oorlog wordt beschreven, die opvallend veel lijkt op de rampen in Openbaring. Het kostte me drie jaar studie om te ontrafelen wie wie is in Openbaring en om uit te zoeken waarom, waar en wanneer.

Nu is het mijn visie dat iedereen zich bevrijdt van de buitenaardse goden en dan weet dat elke angst voor de Apocalyps ongegrond is. Dan kunnen we bevrijd het Aquarius tijdperk ingaan. De omslag begint 21 december 2020.

Zakelijk CV van de auteur:

 • Studie Werktuigbouwkunde, Technische Universiteit Twente
 • Opleiding tot Verkeersvlieger, Rijksluchtvaartschool
 • Studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Technische Universiteit Delft

 • 36 jaar bij Fokker Aircraft Company:
  aerodynamica, research, ontwerp, verantwoordelijk voor de vliegeigenschappen van Fokker 50 en Fokker 100, tweede hoofdontwerper Fokker 100, research coördinatie, internationaal overleg vliegveiligheid, ongevalsonderzoek, kwaliteitsmanager, luchtwaardigheidsdirecteur NH90.
 • Warrink Aviation Consultancy

Spiritueel CV:

 • 14 jaar bestuurslid Universum Contact Genootschap, waarvan 4 jaar voorzitter,
 • 12 jaar opleiding ‘spiritueel strijder’ in België
 • Cursus: Reiki, EFT, LOA, dromen, visualisaties
 • Lezingen geven over mijn boeken.

Schrijven:

 • Cursus Creatief Schrijven
 • Persoonlijke schrijfcoachsessies door Tjeerd Posthuma, auteur en dramaturg, 260 sessies in 7 jaar en doorgaand.