Mariakapel lezing op 14-6-2024

Mijn zevende boek “De matrix van Atlantis” is klaar en ligt bij de drukker. Op vrijdag 14 juni geef ik er een lezing over in de Mariakapel in Rosmalen, vlak bij Den Bosch. Aan de hand van foto’s van het Koninklijk Paleis op de Dam laat ik het volgende zien:

 • Amsterdam lijkt zo enorm veel op Poseidonis, de hoofdstad van Atlantis, dat het geen toeval kan zijn.
 • Na een reusachtige machtsstrijd onder leiding van Atlas is Atlantis met een zondvloed vernietigd. Atlas kreeg als straf om voor altijd de mensheid en de hemel gescheiden te houden.
 • Atlas op de achtergevel van het Paleis toont dat ook. Kijk maar: de vier rassen van de mensheid zijn opgesloten in een piramide en Atlas draagt de hemel op zijn schouders.
 • Om herhaling te voorkomen werden de overgebleven mensen in een matrix van angsten, beklemmende overtuigingen en foute voedingsvoorschriften geplaatst. Dat zit zo slim in elkaar dat na 12600 jaar de matrix nog steeds van kracht is.
 • Het Koninklijk Paleis in Amsterdam laat ons gelukkig ook zien wat de sleutel is om te kunnen ontsnappen. En wat er daarna mogelijk is aan technologie en verruimd bewustzijn.

Na de lezing laat ik de aanwezigen het ontsnappingsproces ervaren.

Winsum 16 maart 2024

Op 16 maart 2024 geef ik bij het Schumann Instituut Nederland in Winsum twee lezingen:

 1. “UFO’s en ik”, met vier delen:
  Vliegtuigen, 35 jaar Fokker
  Universum, 14 jaar Universum Contact Genootschap
  UFO’s, waarin ik inga op het Pentagonrapport van 8 maart
  Schumann Instituut; waarom ik daar helemaal achter sta.
 2. “Karma van Atlantis stopt nu”
  De eerste presentatie van mijn spoedig uitkomende boek. Hierin wordt aan de hand van 70 foto’s van de godenbeelden in het Koninklijk Paleis uitgelegd wat het Karma van Atlantis is en hoe we dat vandaag kunnen stoppen.

Winsum September 2023

Op 9 september 2023 geef ik een presentatie bij het Schumann Instituut in Winsum, Groningen. Het verhaal heeft drie delen:

 1. Leven in 3D, 4D en 5D
 2. De ontdekking van Atlantis in Amsterdam
 3. Technologie van de nieuwe tijd

Earth Awareness

Op 19 mei 2022 heb ik een lezing gegeven over De Krimaatcrisis Voorbij. Geen powerpointpresentatie, geen voordracht, maar theatraal en uit het hoofd. De tekst is te vinden de map van het betreffende boek.

De klimaatcrisis voorbij

In oktober 2021 is het zesde boek “De klimaatcrisis voorbij” uit gekomen bij uitgeverij Elikser.nl. Het is een boodschap van een grootvader aan zijn kleinkinderen om hen hoop en vertrouwen te geven dat het met het klimaat wel goed komt.

Het boek is aangeboden aan Prins Jaime, de klimaatgezant namens Nederland bij de COP26 conferentie in Glasgow.

Het boek is ook aangeboden aan mevrouw Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, tijdens The Climate Miles op weg naar Glasgow en aan Greenpeace tijdens de grote klimaatdemonstratie in Amsterdam op 6 november.

September 2021

Op 26 september 2021 in het Nederlandse Transport Museum in Nieuw-Vennep wordt de Fokker Fair gehouden. Dat is een reünie van Fokker-medewerkers en het is een bijeenkomst ter herinnering van het faillissement in maart 1996. Daar mag ik een lezing geven onder de titel “Werken bij Fokker – nooit saai”.

April 2021

In april 2021 is “De Verborgen Kosmos” opnieuw uitgekomen, nu bij uitgeverij Elikser. Het boek heeft meteen veel aandacht gekregen.

Bij Radio Aalsmeer wordt het bijna helemaal voorgelezen.

December 2020

In december 2020 is het vijfde boek uitgekomen “Vertrouwen door geestkracht”.

Door de corona pandemie is er nog geen signeersessie of presentatie gepland.

De essentie van het boek is dat deze crisis ons aanzet om uit de matrix van belemmerende gedachten te breken en dan van koers te veranderen. Dan kunnen we de nieuwe tijd van Aquarius ingaan. We kunnen er altijd op vertrouwen dat we beter uit een crisis komen dan we erin gegaan zijn.

Op de betreffende pagina staan zes paragrafen uit het boek die gratis gedownload kunnen worden.

Januari 2020

In januari 2020 is het vierde boek “Van Apocalyps naar Aquarius” uitgekomen.

Op 19 januari is er een signeersessie en boekpresentatie bij Rozen en Radijs in Burgerveen.

Op 26 januari is er een presentatie op de Truth Convention in Hoevelaken.
Zie: www.truthconvention.com

Op 3 maart in Zeyen bij de Stichting Innerlijk Besef.

 

Boek “Van de goden bevrijd”

Op 6 oktober hebben we een signeersessie gehouden in Amsterdam, gevolgd door een rondleiding langs de twaalf goden in het Koninklijk Paleis op de Dam, de plek waar de strijd tussen Mars en Neptunus plaatsvindt.

Het verhaal over de 12 Goden in Openbaring wordt op 27 en 30 december verteld op het Carnivale in Den Haag. De complete tekst van de vertelling staat op de website.

Berend