Earth Awareness

Op 19 mei 2022 heb ik een lezing gegeven over De Krimaatcrisis Voorbij. Geen powerpointpresentatie, geen voordracht, maar theatraal en uit het hoofd. De tekst is te vinden de map van het betreffende boek.

De klimaatcrisis voorbij

In oktober 2021 is het zesde boek “De klimaatcrisis voorbij” uit gekomen bij uitgeverij Elikser.nl. Het is een boodschap van een grootvader aan zijn kleinkinderen om hen hoop en vertrouwen te geven dat het met het klimaat wel goed komt.

Het boek is aangeboden aan Prins Jaime, de klimaatgezant namens Nederland bij de COP26 conferentie in Glasgow.

Het boek is ook aangeboden aan mevrouw Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, tijdens The Climate Miles op weg naar Glasgow en aan Greenpeace tijdens de grote klimaatdemonstratie in Amsterdam op 6 november.

September 2021

Op 26 september 2021 in het Nederlandse Transport Museum in Nieuw-Vennep wordt de Fokker Fair gehouden. Dat is een re√ľnie van Fokker-medewerkers en het is een bijeenkomst ter herinnering van het faillissement in maart 1996. Daar mag ik een lezing geven onder de titel “Werken bij Fokker – nooit saai”.

April 2021

In april 2021 is “De Verborgen Kosmos” opnieuw uitgekomen, nu bij uitgeverij Elikser. Het boek heeft meteen veel aandacht gekregen.

Bij Radio Aalsmeer wordt het bijna helemaal voorgelezen.

December 2020

In december 2020 is het vijfde boek uitgekomen “Vertrouwen door geestkracht”.

Door de corona pandemie is er nog geen signeersessie of presentatie gepland.

De essentie van het boek is dat deze crisis ons aanzet om uit de matrix van belemmerende gedachten te breken en dan van koers te veranderen. Dan kunnen we de nieuwe tijd van Aquarius ingaan. We kunnen er altijd op vertrouwen dat we beter uit een crisis komen dan we erin gegaan zijn.

Op de betreffende pagina staan zes paragrafen uit het boek die gratis gedownload kunnen worden.

Januari 2020

In januari 2020 is het vierde boek “Van Apocalyps naar Aquarius” uitgekomen.

Op 19 januari is er een signeersessie en boekpresentatie bij Rozen en Radijs in Burgerveen.

Op 26 januari is er een presentatie op de Truth Convention in Hoevelaken.
Zie: www.truthconvention.com

Op 3 maart in Zeyen bij de Stichting Innerlijk Besef.

 

Boek “Van de goden bevrijd”

Op 6 oktober hebben we een signeersessie gehouden in Amsterdam, gevolgd door een rondleiding langs de twaalf goden in het Koninklijk Paleis op de Dam, de plek waar de strijd tussen Mars en Neptunus plaatsvindt.

Het verhaal over de 12 Goden in Openbaring wordt op 27 en 30 december verteld op het Carnivale in Den Haag. De complete tekst van de vertelling staat op de website.

Berend