2. Atlantis Herrijst

 “Atlantis Herrijst”

Dit is deel 2 van de  Aquarius Komt!  boekenserie en is in 2017 gepubliceerd bij de Elikser uitgevrij.

Het boek Atlantis Herrijst is een gedramatiseerd epos over het apocalyptische karma van Atlantis. Het bestaat uit vier delen.

  1. De Opdracht. Marjolein (eind jaren dertig, therapeut in een asielzoekerscentrum) en Bob (ook eind jaren 30, piloot) worden opgedragen door Akmon, de hogepriester van Atlantis, om het karma van de ondergang van Atlantis te wissen voordat het herrijst, vanwege de mogelijk apocalyptische gevolgen. De opdracht komt via een kosmisch contact van de Universum Contact Genootschap.

 

2. De Ondergang. In een visioen ervaren ze de dramatische ondergang van Atlantis, inclusief de rol van Akmon, zichzelf, hun kinderen, de ankh en de draak. De ankh is de krachtbron voor de Koning, zijn rijkdom en macht. De draak is de bron van zwarte magie en de duistere wezens. Prinses Assa staat voor spiritualiteit. Ze ervaren de oorsprong van het oude trauma, het karma van Atlantis.

3. De Karmaschool (School voor Spirituele Strijders). Op een karmaschool leren ze zich te verdedigen tegen draken, demonen en magische krachten, omdat ze karma en de eeuwige religieuze strijd voeden. De avonturen van de helden in Parijs en tijdens een zonsverduistering. Marjolein vindt dat de jihadisten in het asielzoekerscentrum, waar zij als therapeute werkt, erg lijden onder het oude trauma.

4. De Herrijzenis. Marjolein gebruikt haar jonge kinderen als lokaas om de draak naar een piramide te lokken om hem te verslaan met een Atlantisch kristal. Dat lukt en ze doet een familie-opstelling met henzelf, de koning, Akmon en de draak, gebruik makens van piramidekracht. Dat werkt en haar trauma is gewist. Dan kan ze de jihadisten in het asielzoekerscentrum van hun agressie genezen.

  • Hoe te bestellen

Bij de boekwinkel, ISBN 9789089549587.

Bij de uitgever:  www.elikser.nl/atlantis-herrijst.htm

  • Presentaties

Signeersessie, augustus 2017, Rozen en Radijs

Truth Convention

Truth Convension, Januari 2018 in Houten.

Carnivale

In December 2017 op het Carnivale Festival in  Den Haag.