Welkom

Welkom op de website.

Deze website gaat over de Waterman Komt!  (Aquarius is Coming!) boekenserie, geschreven door Berend Warrink (zie Over de auteur).

De boodschap van de serie is dat onze geliefde planeet momenteel in een ernstige crisis verkeert. De oplossing komt niet uit politiek, wetenschap of religie, maar uit spiritualiteit. Voordat het Waterman Tijdperk echt van start kan gaan, moeten we de huidige problemen oplossen. Er zijn veel buitenaardse en dimensionale helpers en tegenstanders. Om met hen allemaal om te gaan, moeten we in onze eigen – spirituele – kracht komen.

Het is de bedoeling van de auteur om met zijn boeken de enorme spirituele transformatie te ondersteunen die de mensheid doormaakt. Of we veranderen of we sterven als een soort!

De boeken van de serie:

Boek 1 ‘In Zeven Stappen naar de Verborgen Kosmos’ gaat over de inmenging van de kosmos, ufo’s en aliens. Uitgegeven in het Nederlands in 2015.
Boek 2 “Atlantis Herrijst” (Atlantis Rising) gaat over het trauma waaraan we nog steeds lijden, veroorzaakt door het catastrofale einde van het mythische continent. Uitgegeven in het Nederlands in 2017 door Elikser publisher. Bestelling: www.elikser.nl/atlantis-herrijst
Boek 3 “Van de goden bevrijd” gaat over de plannen van de buitenaardse goden over de Apocalyps. Het is in 2018 in het Nederlands uitgegeven door Elikser. Een Engelse vertaling volgt.
Boek 4 ‘Leven na de dood’ gaat over bijna-doodervaringen, de dilemma’s van orgaandonatie en andere problemen met leven en dood. Het schrijfproces is aan de gang.
Boek 5 gaat over dromen
Boek 6 gaat over mijn carrière bij Fokker. Wat is het doel van een spirituele dromer in een materialistisch bedrijf?
Boek 7, een coproductie met de schrijfcoach, zal gaan over het schrijven van spirituele thrillers. Hoe inspiratie te krijgen? Hoe blijf je in de flow?

Deze website bevat samenvattingen van de boeken, achtergrondinformatie en referenties.