Welkom

Welkom op de website.

Deze website gaat over de Waterman Komt!  (Aquarius is Coming!) boekenserie, geschreven door Berend Warrink (zie Over de auteur).

De boodschap van de serie is dat onze geliefde planeet momenteel in een ernstige crisis verkeert. De oplossing komt niet uit politiek, wetenschap of religie, maar uit spiritualiteit. Voordat het Waterman Tijdperk echt van start kan gaan, moeten we de huidige problemen oplossen. Er zijn veel buitenaardse en dimensionale helpers en tegenstanders. Om met hen allemaal om te gaan, moeten we in onze eigen – spirituele – kracht komen.

Het is de bedoeling van de auteur om met zijn boeken de enorme spirituele transformatie te ondersteunen die de mensheid doormaakt. Of we veranderen of we sterven als een soort!

De boeken van de serie:

Boek 1 ‘In Zeven Stappen naar de Verborgen Kosmos’ gaat over de inmenging van de kosmos, ufo’s en aliens. Uitgegeven in het Nederlands in 2015.
Boek 2 “Atlantis Herrijst” (Atlantis Rising) gaat over het trauma waaraan we nog steeds lijden, veroorzaakt door het catastrofale einde van het mythische continent. Uitgegeven in het Nederlands in 2017 door Elikser publisher. Bestelling: www.elikser.nl/atlantis-herrijst
Boek 3 “Van de goden bevrijd” gaat over de plannen van de buitenaardse goden over de Apocalyps. Het is in 2018 in het Nederlands uitgegeven door Elikser. https://www.elikser.nl/van-de-goden-bevrijd.htm
Boek 4 “Van Apocalyps naar Aquarius”  is een vervolg op boek 3. Nu we weten dat Openbaring een boodschap van de Anunnaki aan ons is, wat kunnen we daar dan mee? Het is in 2020 uitgegeven door Elikser.
ISBN 978-94-6365-207-0
Boek 5 “Berend en de Draak”  is mijn autobiografie. Het gaat over de ontdekking van mijn persoonlijke karma en mijn familiekarma . Verder over mijn drakenjacht  om van mijn karma’s af te komen, die veel ouder en dramatischer zijn dan ik me eerder realiseerde. Via mijn dromen ben ik er achter gekomen hoe het er nu voor staat. Het boek is in concept gereed

Meer boeken volgen

Deze website bevat samenvattingen van de boeken, achtergrondinformatie en referenties.