Over de auteur

 

Contact

Voor vragen over de boeken en voor boekingen voor lezingen, email: bj.warrink@quicknet.nl

Auteur

Berend Warrink is een gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en drie kleinkinderen.

Waarom ik?

Als gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur heb ik van dichtbij meegemaakt van de materialistische en militaire internationale lucht- en ruimtevaartindustrie, die tot het oude tijdperk van Vissen behoort. Het ontwerp van vliegtuigen was slechts één aspect van mijn leven.

Als lid van het bestuur van de Universum Contact Genootschap en vier jaar als voorzitter daarvan, ervoer ik de communicatie met buitenaardse levensvormen. Dit gaf me een blik op het komende spirituele tijdperk van Aquarius. Een paar van de spirituele en kosmische levensvormen spelen een rol in mijn romans.

Pas na mijn pensioen had ik voldoende ervaring en kennis om een uitgebreid wereldbeeld te krijgen en dat was niet geruststellend. Het kostte me jaren van studie, meditatie en dromen om erachter te komen wat Waterman en de Apocalyps voor ons betekenen.

Zonder de steun van mijn familie en hulp van een fantastische schrijfcoach, konden de boeken niet de spannende romans zijn met een spirituele boodschap die ze nu zijn.

Waarom schrijf ik over de Apocalyps?

In mijn familie komen vrij veel Jehova’s Getuigen voor. Het verhaal van de Apocalyps is altijd een splijtzwam in zijn familie geweest. Daarom was ik buitengewoon gedreven en voelde me geïnspireerd tot het vinden van een alternatieve uitleg, een die past bij het Watermantijdperk. Die vond ik in de boeken van Zecharia Sitchin over de Anunnaki goden. Een nucleaire oorlog wordt beschreven, die opvallend veel lijkt op de rampen in Openbaring. Het kostte me drie jaar studie om te ontrafelen wie wie is in Openbaring en om uit te zoeken waarom, waar en wanneer.

Nu is het mijn visie dat iedereen zich bevrijdt van de buitenaardse goden en dan weet dat elke angst voor de Apocalyps ongegrond is.

Bij het schrijven van het boek “Van Apocalyps naar Aquarius” kwam ik er bovendien achter dat Openbaring een opdracht is van één van hen aan onze generatie om ons te verlossen van de zeven nachtmerries van de oude boze goden – de zeven zegels – zodat we verlichting kunnen bereiken in Aquarius en het juiste doen voor de planeet.

Zakelijk CV van de auteur:

 • Studie Werktuigbouwkunde, Technische Universiteit Twente
 • Opleiding tot Verkeersvlieger, Rijksluchtvaartschool
 • Studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Technische Universiteit Delft

 • 36 years bij Fokker Aircraft Company:
  aerodynamica, research, ontwerp, verantwoordelijk voor de vliegeigenschappen van Fokker 50 and Fokker 100, tweede hoofdontwerper Fokker 100, research coördinatie, internationaal overleg vliegveiligheid, ongevalsonderzoek, kwaliteitsmanager, luchtwaardigheid directeur NH90.
 • Warrink Aviation Consultancy

Spiritueel CV:

 • 14 jaar bestuurslid Universum Contact Genootschap, waarvan 4 jaar voorzitter,
 • 12 jaar opleiding ‘spiritual warrior’ in België
 • Cursus: Reiki, EFT, LOA, dromen, visualisaties
 • Lezingen geven over mijn boeken.

Schrijven:

 • Cursus Creatief Schrijven
 • Persoonlijke schrijfcoachsessies door Tjeerd Posthuma, auteur en dramaturg, 260 sessies in 7 jaar en doorgaand.