Over de auteur

 

Contact

Voor vragen over de boeken en voor boekingen voor lezingen, email: bj.warrink@quicknet.nl

Auteur

Berend Warrink is een gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en drie kleinkinderen.

Waarom ik?

Als gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur heb ik van dichtbij meegemaakt van de materialistische en militaire internationale lucht- en ruimtevaartindustrie, die tot het oude tijdperk van Vissen behoort. Het ontwerp van vliegtuigen was slechts een aspect van mijn leven.

Als lid van het bestuur van de Universe Contact Society en vier jaar als voorzitter, ervoer ik communicatie met buitenaardse levensvormen. Dit gaf me een blik op het komende spirituele tijdperk van Aquarius. Een paar van de spirituele en kosmische levensvormen spelen een rol in mijn romans.

Pas na mijn pensioen had ik voldoende ervaring en kennis om een uitgebreid wereldbeeld te krijgen en dat was niet geruststellend. Het kostte me jaren van studie, meditatie en dromen om erachter te komen wat Waterman en de Apocalyps voor ons betekenen.

Zonder de steun van mijn familie en hulp van een fantastische schrijfcoach, konden de boeken niet de spannende romans zijn met een spirituele boodschap die ze nu zijn.

Waarom schrijf ik over de Apocalyps?

In mijn familie komen vrij veel Jehova’s Getuigen voor. Het verhaal van de Apocalyps is altijd een splijtzwam in zijn familie geweest. Daarom was ik buitengewoon gedreven en voelde me geïnspireerd tot het vinden van een alternatieve uitleg, een die past bij het Watermantijdperk. Die vond ik in de boeken van Zecharia Sitchin over de Anunnaki goden. Een nucleaire oorlog wordt beschreven, die opvallend veel lijkt op de rampen in Openbaring. Het kostte me twee jaar studie om te ontrafelen wie wie is in Openbaring en om uit te zoeken waarom, waar en wanneer.

Nu is het mijn visie dat iedereen zich bevrijdt van de buitenaardse goden en dan weet dat elke angst voor de Apocalyps ongegrond is.

Wat betekent schrijven over de Apocalyps voor mij?

Veel. Voor de discussie binnen mijn familie is het een opluchting om te ontdekken dat Openbaring een zaak van het verleden is. Schrijven en puzzelen is leuk om te doen. Moeilijker was de ontdekking dat we leven in een eeuwenoude perceptie van Openbaring. Het was echt een worsteling om die perceptie beetje bij beetje af te breken, zodat er vrijheid was voor nieuwe inzichten. Het belangrijkste was dat mijn relatie met de goden veranderde. Het duurde meer dan een jaar voordat ik durfde te schrijven dat held Bob de god Mars neerschoot. Ik weet nu dat we niet langer klein, zwak en onderdanig hoeven te zijn, omdat mensen betere wezens zijn dan de zogenaamde goden die nucleaire wapens gebruikten en de mensheid vergiftigden met een erfelijke schade.

Door te schrijven over de Apocalyps is mijn kijk op goden, religie, de plaats van de mens in het universum en op mezelf dramatisch veranderd!

Ik ben er zeker van dat hetzelfde zal gebeuren met de lezers.

Zakelijk CV van de auteur:

 • Studie Werktuigbouwkunde, Technischel Universiteit Twente
 • Opleiding tot Verkeersvlieger, Rijksluchtvaartschool
 • Studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Technische Universiteit Delft

 • 36 years bij Fokker Aircraft Company:
  aerodynamica, research, ontwerp, verantwoordelijk voor de vliegeigenschappen van Fokker 50 and Fokker 100, assistant Chief Engineer Fokker 100, research coordinatie, internationaal overleg vliegveiligheid, ongevalsonderzoek, kwaliteits manager, luchtwaardigheid directeur NH90.
 • Warrink Aviation Consultancy

Spiritueel CV:

 • 14 jaar bestuurslid Universum Contact Genootschap, waarvan 4 jaar voorzitter,
 • 12 jaar opleiding ‘spiritual warrior’ in Belgium
 • Cursus: Reiki, EFT, LOA, dromen, visualisaties
 • Lezingen geven over mijn boeken.

Schrijven:

 • Cursus Creatief Schrijven
 • Persoonlijke schrijfcoachsessies door Tjeerd Posthuma, auteur en dramaturg, 260 sessies in 7 jaar en doorgaand.