Boek Atlantis Herrijst

 

Op 14 januari 2018 tijdens het Truth Convension in Houten wordt het boek ‘Atlantis herrijst’ gepresenteerd.

Carnivale

Op 27, 28, 29 en 30 december 2017, wordt het verhaal over Atlantis verteld op het Carnivale Festival in Den Haag.

www.carnivale.nl en https://www.facebook.com/CarnivaleDenHaag/

“Atlantis Herrijst”

Deel 2 uit de Aquarius Komt! trilogie is in juni 2017 bij uitgeverij Elikser verschenen.
ISBN 9789089549587.

 Thema:

  • Ondergang van Atlantis,
  • De herrijzenis van de positieve kanten, zoals verhalen over zeemeerminnen, en de negatieve kanten, zoals de terugkeer van zwarte magie,
  • Wat we moeten doen voordat Atlantis herrijst.

Het boek Atlantis Herrijst is een gedramatiseerd epos over het apocalyptische karma van Atlantis. Het bestaat uit vier delen.

  • De Opdracht. Marjolein (eind dertig, therapeute op een asielzoekerscentrum) en Bob (ook eind dertig, piloot) krijgen van Akmon, opperpriester van Atlantis, de opdracht om het karma van de ondergang van Atlantis te wissen voordat het herrijst, vanwege de mogelijk apocalyptische gevolgen daarvan. De opdracht komt via het kosmisch contact van het Universum Contact Genootschap, via uittredingen en inspiraties.

Akmon

  • De Ondergang. In een visioen ervaren ze de dramatische ondergang van Atlantis, inclusief de rol van Akmon, henzelf, hun kinderen, de ankh en de draak. De ankh is de krachtbron voor de Koning, zijn geld en macht. De draak is de bron voor zwarte magie en de duistere creaturen. Prinses Assa staat voor spiritualiteit. Ze ervaren het ontstaan van het oude trauma, het Karma van Atlantis.

Atlantis%20mDraakAnkh

  • De Leerschool. Op een karmaschool leren ze zich te verdedigen tegen draken, demonen en magische krachten, want die voeden het karma en de eeuwigdurende godsdienststrijd. Ze maken avonturen mee in Parijs en tijdens een zoneclips. Marjolein ondervindt dat Mo en de jihadisten op het asielzoekerscentrum waar ze als therapeute werkt, erg lijden onder het oude trauma.

 

  • De Herrijzenis. Marjolein zet haar jonge kinderen in als lokaas om de draak naar een piramide te lokken om hem met een Atlantisch kristal te verslaan. Dat mislukt en dan doet ze een familieopstelling met henzelf, de Koning, Akmon en de draak met gebruik van piramidekracht. Dat werkt en haar trauma wordt gewist. Daarna kan ze de jihadisten in het asielzoekerscentrum van hun agressie genezen.

Atlantis strijder

Vindt u dit een spannend en inspirerend verhaal?

Wilt u horen wanneer het boek precies uitkomt?

Stuur dan een email naar: warrink.aquarius@ziggo.nl.