Boek Apocalyptische Goden

“De Eindstrijd” / “De 12 Goden van de Apocalyps”

Deel 3 uit de Aquarius Komt! trilogie verschijnt in 2018 .

Isis

Het boek omvat twee delen:

  1. “De Eindstrijd”, roman, het spannende verhaal van de held Bob die de Apocalyps wil tegenhouden en daartoe de confrontatie met de goden aangaat,
  2. “De 12 Goden van de Apocalyps”, non-fictie, met achtergrondinformatie en afbeeldingen. Worden de twaalf antieke goden echt in Openbaring beschreven?

Het verhaal.

Het verhaal begint als Bob een relatie krijgt met Aya, een godin die de Aarde niet verlaten heeft toen de meeste goden dat wel deden. Via haar komt Bob erachter dat de antieke goden in feite stoffelijke buitenaardse wezens zijn met een enorm groot ego.

Daarna ontdekt hij dat er in het verleden een vreselijk drama is geweest, waardoor een van de goden, Marduk (Mars), nog steeds enorm boos en wraakzuchtig is op de andere goden, in het bijzonder op Enki (Neptunus). Vanwege zijn machtsstreven heeft Marduk de lugubere voorspelling van de Apocalyps de wereld ingestuurd.

Bob komt erachter dat de meeste voorspellingen in de Openbaring nooit gaan gebeuren of inmiddels al gebeurd zijn en dat er nog maar één open staat: de benoeming van de Waterman, de baas van het Watermantijdperk dat in 2012 begonnen is, in Openbaring 22. Wie wordt het: Marduk of Enki?  Bob grijpt in.

 

 

 Het boek is in ontwikkeling en wordt medio 2018 bij Elikser uitgegeven.