Auteur

Contact

Voor vragen of boekingen voor lezingen:

email: bj.warrink@quicknet.nl

Auteur

Dhr-Warrink_5059_Fotostudio-de-Bock

Berend Warrink is een gepensioneerd lucht- en ruimtevaartingenieur. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en twee kleinkinderen.

Waarom ik?

Wat maakt mij nu uniek om het boek te schrijven waarvan de ufo-expert dr. Coen Vermeeren zegt:

“Dit is het eerste boek dat een serieuze oplossing biedt voor de invloed van slechte buitenaardse wezens op de huidige planetaire crisis.”

De ene kant van mijn leven was het ontwerpen van vliegtuigen. Daar heb ik geleerd waar het in het materialistische militair-industriële-complex om draait.

De andere kant was spiritualiteit. Zo was ik veertien jaar bestuurslid (en vier jaar voorzitter) van het Universum Contact Genootschap, dat met buitenaards leven communiceerde. Toen heb ik spannende contacten met kosmische wezens gehad, waarvan er een paar in de roman beschreven worden. Later volgde ik allerlei spirituele cursussen, leerde de technieken om me te beschermen tegen duistere krachten en ontwikkelde ook de moed om confrontaties aan te gaan. Methoden waarvan Roy Martina, arts en auteur van vele spirituele boeken, zegt:

“De beschreven technieken ter bescherming tegen de duistere krachten zijn zeer effectief gebleken.”

Pas na mijn pensionering had ik in beide werelden genoeg ervaring opgedaan om een samenhangend wereldbeeld te krijgen en daar werd ik niet blij van. Toen ook ging ik veel dromen over kosmische wezens en over demonenjacht.

Tijdens het schrijven van mijn eerste roman rijpte de visie op mezelf, mijn overtuigingen en op het concept hoe we de huidige planetaire crisis kunnen overleven.

Zonder een fantastische schrijfcoach was het nooit een spannende roman geworden met veel actie, liefde en seks. En een boodschap.

Maatschappelijk CV van de auteur:

RLS

  • Studie Werktuigbouwkunde, Technische Universiteit Twente
  • Opleiding verkeersvlieger, Rijksluchtvaartschool, Nederland
  • Studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek Technische Universiteit Delft,

 

Fokker100

  • 36 jaar Fokker vliegtuigfabriek: aërodynamica, research, ontwerp vliegeigenschappen Fokker 50 en Fokker 100, assistent Hoofdconstructeur Fokker 100, researchcoördinatie, internationaal overleg vliegveiligheid, ongevalsonderzoek, kwaliteitsmanager, luchtwaardigheidsdirecteur NH90.
  • Warrink Aviation Consultancy: geven van lezingen.

W020120220635937832201[1]

Spiritueel CV:

  • 14 jaar bestuurslid Universum Contact Genootschap, waarvan 4 jaar voorzitter,
  • 12 jaar opleiding Antroposofie in België, gebaseerd op ref. 1.
  • Cursussen: Reiki, EFT, LOA, dromen, ademhalen, visualiseren, matrix-vechten.

 

Schrijven:

  • Cursus Creatief Schrijven
  • Coaching door Tjeerd Posthuma, schrijver en dramaturg, 235  sessies in 6 jaar tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.